Mimmin Terapia - luonnollisen arjen asialla

TIETOA YRITYKSESTÄ

Mimmin Terapia Oy on vuonna 2009 perustettu yritys, joka tarjoaa toimintaterapia-, psykoterapia-, työnohjaus- ja koulutuspalveluita Oulussa ja sen lähikunnissa. Yrityksemme nimen alkuperä viittaa sekä yrityksen kotipaikalla tarinana elävään Muhoksen Mimmiin että yrittäjän Mimmi-koiraan, joka toimii myös yrityksen terapiakoirana.

Mimmin Terapia Oy:ssä tarjoamme yksilöllistä ja ryhmämuotoista toimintaterapiaa sekä psykoterapiaa lapsille, nuorille ja nuorille aikuisille, joilla on haasteita tunne-elämässä, arjen taidoissa tai ihmisten välisissä suhteissa. Lisäksi tarjoamme työnohjausta sosiaali- ja terveysalan sekä kasvatustyön ammattilaisille ja esimiehille. Tarkoituksenamme on vahvistaa ihmisten hyvinvointia ja elämänlaatua tukemalla ihmistä olemaan oman elämänsä asiantuntija ja toimimaan arjessaan tarkoituksenmukaisesti. Pyrimme työssämme tietoisesti tutkimaan ja kehittämään luonto- ja eläinavusteisia menetelmiä, maatilojen kuntouttavaa käyttöä sekä puutarhaterapeuttisia elementtejä.

Toteutamme terapioita sekä vastaanottotiloissamme Muhoksella ja Oulussa että asiakkaiden omissa arkiympäristöissä kuten kouluissa, päiväkodeissa tai kotona. Tarjoamme palveluitamme Oulussa, Muhoksella, Utajärvellä, Vaalassa, Raahessa, Kempeleessä, Oulunsalossa, Limingassa, Tyrnävällä, Haukiputaalla ja Iissä. Työskentelemme yhteistyössä alueen yrittäjien kanssa.

Seuraavalla sivulla ajankohtaisia asioita: Ajankohtaista